Naš Aquapark se nalazi u prijestonici turizma Crne Gore i u jednom od najposjećenijih gradova na Crnogorskom primorju. Nevjerovatna raznovrsnost i obilje plaža, sklop tradicije i modernog čine ovaj grad jednom od najpoznatijih destinacija na Jadranskoj obali. Budva je posebno ljeti centar svih kulturnih događaja i manifestacija. Upravo zbog raznovrsnih sadržaja i mnoštva zbivanja mnogi kažu da ukoliko niste bili u Budvi u toku ljeta, kao da niste ljetovali u Crnoj Gori.
Ono što izdvaja naš grad jeste tipična mediteranska klima koju odlikuju blage zime i suva ljeta što u mnogome utiče na razvijenu i ljetnju i zimsku sezonu. More koje oplakuje Budvansku rivijeru je vrlo toplo pa sezona kupanja počinje od 10.maja i traje do 8.novembra što je ukupno 182 dana!

Povoljna klima čista i topla voda sigurno su dobar razlog da posjetite Budvu, ali pored toga naš grad nidi mnogobrojne sadržaje za sve.

Kulturno-istorijsko blago kojim raspolaže Budva potiče čak iz gvozdenog i bronzanog doba kada su ovaj grad naseljavali Iliri.Upravo zbog toga Budva predstavlja jedan od najstarijih urbanih centara na Jadranu, star preko 2.500 godina. Nezaobilazni dio obilaska jeste Stari grad. Uske ulice, crkve i mnogi spomenici , ulična muzika i restorani omogućuju sasvim drugi doživljaj našeg grada.Budva ima veliki broj kulturno-istorijskih spomenika, među kojima je veliki broj manastira i manjih crkava. Medju najpoznatije kulturno istorijske spomenike spadaju: crkva Sv.Ivana, sagradjena u VII vijeku, crkva Santa Maria in Punta iz 840 god., crkva Svete Trojice iz 1804. God.

Provod u Budvi uvjek je zagarantovan, kako dnevni tako i noćni. Veliki broj manifestacija, programa zabavnog karaktera i festivala privlače mnoge turiste u naš grad. Baš zbog tog svako može naći vrstu provoda koja njemu odgovara. Ukoliko ste kupoholičar i vaš provod zamišljate u nekom šoping molu onda mjesto koje mnogi preporučuju je TQ Plaza.

Svi ovi sadržaji i narvno naš Aquapark razlog su da mnogi turisti ljeti ali i zimi posjećuju naš grad!
Pozivamo vas da i vaš izbor ovog ljeta bude Budva i naš Aquapark!