Dječiji bife „Nemo“

Posebnu pažnju mi uvjek posvećujemo djeci, upravo zbog toga za njih je namijenjen jedan dio Aquaparka. Dječiji bife „Nemo“ inspirisan istoimenim crtanim filmom pravo je mjesto da mališani poslije igre odmore, uživaju u posebnom dječijem meniju i provedu vrijeme družeći se sa svojim vršnjacima. Kvalitet i ljubazna usluga biće jedan od razloga da Vaše dijete poželi da opet dođe i posjeti naš bife.

Restoran

Nakon uživanja u svim atrakcijama koje nudi Aquapark naš prijedlog je da napravite predah I posjetite naš restoran. Osim ukusne kuhinje i širokog izbora hrane i pića poseban utisak na vas ostaviće prijatan ambijent i jedinstven pogled na grad Budvu. Stoga, ovaj restoran na otvorenom je sjajno mjesto na kojem možete uživati sa vašim partnerom, prijateljima i porodicom.

Koktel bar

Ukoliko trazite osveženje u toku boravka u našem Aquaparku, mi vam nudimo dva koktel bara.Jedan koji se nalazi u sklopu Fast river-a i drugi koji se nalazi na trećem nivou kod bazena sa talasima. Oni nude sirok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića koja će vas rashladiti i učiniti vaš boravak dodatno ugodnijim.