Aktivnosti

Dođite kod nas I pored različitih atrakcija uživajte u raznovrsnim animacijama I aktivnostima. Skoro svakog dana u sklopu našeg Akvaparka organizuje se niz dešavanja. Uvjek se trudimo da nagradimo najbolje I najupornije koji uzmu učešće u nekim od naših aktivnosti. Sadržaji koje svakodnevno organizujemo posvećeni su svim generacijama. U njima možete uživati, dobro se zabaviti, ali I naučiti mnogo toga novog. Sve animacije se sastoje iz interaktivnog djela, naši animatori će vam pružiti I tu priliku da sami uzmete učešće I oprobate razne stvari koje do sada niste.

Multislide takmičenje

Multislide je jedan od tobogana koji vam  nudi mogućnost da podijelite užitak sa svojim najdražima, ali I da osvojite vrijedne nagrade. Na ovom toboganu skoro svakog dana se održava takmičenje u najbržem spustu niz tobogan. Najbrže I najspremnije posjetioce svakog dana nagrađujemo sa gratis cjelodnevnim I poludnevnim ulaznicama.

Akva aerobic

Treniranje I relaksacija ujedno.Ovakav miks možete probati kod nas u toku Akva aerobika.Još jedna od aktivnosti koja se dešava kod nas. Riječ je o vježbama koje se svakodnevno održavaju na bazenu Brza Rijeka. Naši treneri pobrinuće se da vam pokažu još jedan od načina kako da se opustite  u vodi ali I u isto vrijeme trenirate.  

  • Akva aerobic Akva aerobic
  • Akva aerobic Različiti programi Različiti programi
  • Akva aerobic Za sve Za sve

Znajući koliko je Akva aerobik popularan danas odlučili smo da našim posjetiocima priuštimo da budu u toku sa svim trendovima. Ukoliko ste u Budvi na ljetovanju priliku da trenirate akva aerobic imate samo kod nas. Dođite da treniramo zajedno!

Bubble atrakciije

Na dječijem bazenu u toku dana dešava se veliki broj animacija koje su posvećene našim najmlađim posjetiocima, ali u kojima uživaju I odrasli.

  • Bubble atrakciije Bubble atrakciije
  • Bubble atrakciije Bubble atrakciije
  • Bubble atrakciije Bubble atrakciije

Jedna od ovih animacija su atrakcije sa balončićima. Ovo je omiljena aktivnost mališana upravo zbog velikog broja balončića I sapunice sa kojom se oni igraju. Naše bubble atrakcije uvjek očaraju kako one najmlađe tako i starije posjetioce. U interakciji sa djecom naši animatori osim što pokazuju igru sa balončićima, pružaju im I priliku da sami oni budu dio ove zabavne igre sa sapunicom.