Molimo vas da pažljivo pogledajte pravila i uslove privatnosti .Korišćenjem ovog sajta vi potpisujete saglasnost na pravila i uslove privatnosti. Softver postoji pod uslovom da nema garancije bilo kakve vrste, izražava ili implicira na garancije koje uključuju nit ograničen za prodaju pogodnosti za određenu svrhu.Ni u kom slučaju autori neće biti odgovorni za bilo kakve tvrdnje ili bilo kakvu štetu.
Akvapark Budva je obavezan da poštuje vašu privatnost. Prepoznajemo vašu potrebu za kontrolisanjem ličnih informacija koje dijelite sa nama.Pravila korišćenja sajta su kreirana naspram interesa naših potošača.Stoga, vaša je odgovornnost da pogledate i pročitate ova Pravila korišćenja posebno prije nego što pružite informacije našem Akvaparku ili sajtu.

BEZBJEDONOSNA POLITIKA

Mi smo posvećeni čuvanju podataka naših korisnika. Zalažemo se da nikada ne dođe do distribucije vaših ličnih informacija nekoj drugoj osobi bez vaše saglasnosti.
Jasnije rečeno: „Ne dajemo vaše ime nikome bez lično vaše dozvole“.

DIJELJENJE INFORMACIJA

Nećemo pružiti , prodati ili iznajmiti vaše lične podatke trećim licima, osim ako nije drugačije naznačeno u trenutku naplate . Mi možemo podijeliti vaše informacije sa našim poslovnim partnerima / entitetima u cilju zadovoljenja vaših poslovnih potreba . Mi smo posvećeni dajući vam izbor da li se vaše informacije mogu koristiti u dodatne svrhe, kao što je direktni marketing.

KOLAČIĆI

Naš sajt koristi "kolačiće" kako bi se pojednostavila navigacija , dostavile relevantne informacije i obezbijedilo prilagođeno korisničko iskustvo . Kolačići su linije teksta koje se ponekad prenose između Veb pretraživača i servera kada kliknete na link Kolačići obezbjeđuju način da se server sjeti prethodnuog zahteva za određeni Veb pretraživač . Kolačići ne mogu da dobiju sve informacije. Mnogi Veb pretraživači mogu se konfigurisati tako da vas obaveštavaju kada ste u mogućnosti da primite kolačiće , i da vam daju mogućnost odbijanja kolačića . Ako odbijete kolačiće sa ovog sajta , određeni delovi sajta neće raditi pravilno .

KORIŠĆENJE

Naša kompanija koristi informacije koje prikuplja kako bi bolje razumjeli vaše potrebe , i pružili vam bolju uslugu . Kako bismo unapredili svoje iskustvo , možemo pratiti vaše korišćenje našeg sajta . Informacije koje prikupljamo se koriste za poboljšanje sadržaja našem sajtu , da bi razumjeli potrebe naših klijenata , a kada to ne dozvolite , da vas kontaktira u vezi sa našim proizvodima, uslugama i promenama na našem sajtu . Mi možemo koristiti informacije koje sakupljamo , zajedno sa informacijama dobijenim od trećih lica .

PRIKUPLJANJE

Ovaj sajt ne prikuplja lične informacije o pojedincima. Ovaj sajt može da prikuplja lične podatke putem zahteva , online forme ili drugih sredstva.

DJECA

Nećemo tražiti informacije od djece mlađe od 13 godina. Tinejdžeri treba da pitaju svoje roditelje za dozvolu prije nego što pošalju bilo kakve informacije o sebi (ime, adresa , e -mail, itd ) za nas ili bilo koga drugog preko Interneta , ili prije bilo kakve kupovine na mreži .

LINKOVI

Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima izvan naše kontrole.Praksa je jedina veza sa vjerodostojnim sajtovima, nemamo kontrolu nad ovim sajtovima, a naša politika privatnosti ne odnosi se na ove povezane sajtove.

VAŠE INFORMACIJE SU SIGURNE SA NAMA

Mi smo posvećeni korišćenju i promovisanju fer praksama i etičkim upravljanjem podacima preko Interneta. Obezbijedićemo da vaša privatnost bude zaštićena kroz otvorena otkrivanja, i osnažiti da naprave izbor.

IZBOR

Naš sajt vam nudi mogućnost da izaberete da primate obaveštenja sa našeg sajta, ili našim partnerima na mestu gde se traže informacije.

PROMJENE U PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI POLITIKA

Zadržavamo pravo da promjenu Politike i bezbednosnu politiku u bilo kom trenutku, ali nebez postavljanja modifikovane politike na našem sajtu. Preporučujemo vam da pregledate našu politiku privatnosti i bezbednosti svaki put kada posjetite naš sajt, tako da ćete uvjek razumjeti kako će se vaše informacije koristiti.