Nudimo vam zabavu na 14 tobogana, četiri velika bazena (bazen sa talasima-najveći u regionu, bazen sa hidromasažnim ležaljkama, bazen sa brzom rijekom i šankom...). Dječji dio nudi čak 53 različite atrakcije.

Akvapark Budva je mjesto predodređeno za vaše uživanje, vrhunsku zabavu i punjenje baterija. Već na ulazu, osjetićete pozitivnu energiju kojom odiše naš Vodeni grad. Bilo da dođete sa porodicom, društvom ili partnerom/partnerkom, na naših 41800 kvadrata, sigurno ćete pronaći kutak za sebe.

Prijatelji su vam već pričali o nama? Pominjali su vam nezaboravno iskustvo na jedinstvenim atrakcijama i vrhunski provod? Pomislili ste da pretjeruju?!

Koliko god da su vam prepričavali vlastita iskustva iz našeg Aquaparka, sigurno su ostali nedorečeni. Ponekad nedostaju riječi kada se opisuje adrenalinski ugođaj koji vam možemo priuštiti. Recimo, samo na našoj Kamikazi visokoj 26 i dugoj 67 metara, dok se spuštate brzinom od 80 km/h, osjetićete divlji ugođaj slobodnog pada i veličanstveno prizemljenje. Strah? Toga ovdje nema, jer o vama brine vrhunski obučena ekipa ljudi zaduženih za vašu sigurnost.

A onda, kada se zasitite kamikaza, srednjih i malih tobogana, pa zaplovite našom brzom rijekom, popijete piće dok se brčkate u vodi ili se izvrištite od zadovoljstva u bazenu sa gigantskim talasima, preporučujemo da svoj boravak u Aquaparku okončate u bazenu sa hidomasažnim ležaljkama. Vjerujte nam na riječ da ćete osjetiti užitak nalik onome koji nudi tajlandska masaža.

Pretpostavljamo da vas više ne treba ubjeđivati da nas posjetite. Uostalom, šta tu ima da se piše i priča? Naš Aquapark jednostavno morate testirati. U vaš sud o nama kojim ćete nas preporučiti drugima i u vaše pozitivne misli uvijek kada pomislite na Aquapark Budva, uopšte ne sumnjamo